Om WebButler

Idén till WebButler föddes i augusti 2012. Verksamheten smygstartade under hösten samma år.

Vi bestämde oss för en strategi med konkurrenskraftiga priser som ”få kunder kunde motstå och få konkurrenter kunde matcha”.

Från januari 2013 har vi jobbat heltid med att bygga vår tekniska plattform och vår kundbas. Idag har vi en stabil och funktionsrik plattform och hundratals nöjda kunder  över hela Sverige.

Kombinationen av ett väldigt lättanvänt verktyg där de kunder som önskar kan uppdatera sina hemsidor själva och WebButlers mycket goda support gör att våra kunder alltid känner sig säkra på att deras hemsidor fungerar och är uppdaterade.

Produkt för effektivare offertarbete 

Sedan hösten 2018 har vi utvecklat verksamheten och levererar även ett verktyg för att effektivisera offereringsarbetet och öka mängden avslut på offerter. Läs mer om detta på webboffert.se.

Vi på WebButler

Joakim har skapat WebButlers tekniska plattform för att utveckla och uppdatera hemsidor. Han har även byggt plattformen till WebbOffert, med interaktiva offerter och fakturor med automatiska påminnelser.
Peter har 30 års erfarenhet inom försäljning och IT och har hand om marknadsföring och kundkontakter. Han står för många av idéerna bakom WebbOffert och har nu det offertverktyg han tidigare saknat.