Om WebButler

Idén till WebButler föddes i augusti 2012. Verksamheten smygstartade sedan under hösten samma år.

Vi bestämde oss för en strategi med konkurrenskraftiga priser som ”få kunder kunde motstå och få konkurrenter kunde matcha”.

Från januari 2013 har vi jobbat heltid med att bygga upp vår tekniska plattform och vår kundbas. Idag har vi en stabil och funktionsrik plattform och hundratals nöjda kunder i många olika branscher över hela Sverige.

Kombinationen av ett väldigt lättanvänt verktyg där de kunder som önskar kan uppdatera sina hemsidor själva och WebButlers mycket goda support gör att våra kunder alltid känner sig säkra på att deras hemsidor fungerar och är uppdaterade.

De kommande åren är målet att dubbla antalet nöjda kunder och att vidareutveckla plattformen så att det blir ännu enklare att leverera och underhålla hemsidor.

Vi på WebButler

Joakim har skapat WebButlers tekniska plattform och utvecklingsmiljö. Eftersom han kom på idén till WebButler står han som ägare av företaget.
Peter har 25 års erfarenhet inom IT och har hand om marknadsföring och kundkontakter. Han står bakom prissättningen av WebButlers tjänster.